Diensten binnen Result Care

Een gezond en gelukkig leven, dat is waar de specialisten van Result Care zich voor inzetten. Wij proberen de weg naar een gezond en gelukkig leven voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Door verschillende vakgebieden binnen Result Care aan te bieden en om te zetten in een integraal behandelplan, kunt u bij ons onder één dak verschillende diensten afnemen. 

Chiropractie

Chiropractie richt zich op de kern van uw pijn. Pas als de kern is behandeld, voelt u zich echt pijnvrij. Chiropractie is een pijnloze en geheel veilige manier om pijn weg te nemen zonder medicijnen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie gericht op het oplossen van uw klachten door verschillende behandelmethoden. Wij behandelen voornamelijk hands-on, maar ook cupping, dry needling en shockwave behoren tot de mogelijkheden.

Sport

Tijdens uw behandeltraject bij de fysiotherapeut en/of chiropractor sport u helemaal gratis. Daarnaast kunt u bij ons sporten onder begeleiding van onze sportcoach. Elke dag van 7.00 uur tot 21.00 uur. Ook in het weekend!

Coaching

Zit uw emmertje vol en wilt u graag weer wat ruimte hebben in uw hoofd? Onze coaches helpen u snel uw emoties weer onder controle te krijgen! Zo heeft u weer energie en ruimte om te genieten.

Gratis screening bij al onze specialisten

Voor elke nieuwe cliënt bieden wij een gratis screening aan. Het maakt niet uit welke specialist u wil bezoeken, de screening is geheel vrijblijvend. In deze screening bekijkt de specialist uw klacht en bespreek met u zijn bevindingen. Op basis van dit gesprek krijgt u een advies mee en kan er (mocht dit nodig zijn) direct een afspraak voor een intake worden ingepland bij de behandelaars.